Konzultáció

Ha az alábbiak közül bármelyik esetben magadra ismersz, keress bizalommal!

NINCS VESZTENIVALÓD, ugyanis nálam az első lépés, a KONZULTÁCIÓ DÍJMENTES!

– Szeretnél valamit sportolni, de nem tudod hogyan indulj el, iránymutatásra lenne szükséged?
– Gyakran fáj a térded, derekad, nyakad? Szeretnél mozogni, de nem tudod, melyik számodra az ideális mozgásforma?
– Szeretnél fogyni, de eddig sikertelen próbálkozásaid voltak, amint lefogytál, mindig visszahíztad amit leadtá
– Korábban rendszeresen mozogtál, de a pandémia alatt sajnos nem volt lehetőséged, és felszaladt pár kiló, te pedig nem tudod, hogyan kezdd újra a testedzést?
– Babát tervezel, és a sikeres fogantatáshoz szükséges “valamilyen” testedzés, amit az orvosod javasolt, de nem tudod, merre indulj el, milyen mozgásformát válassz?
– Várandós vagy, szeretnél biztonságosan mozogni, amivel megkönnyíted ezt a szép időszakot, szeretnél fizikailag is felkészülni az anyaságra, és az azzal járó kihívásokra?
– Nemrég, vagy akár régebben szültél, szeretnél mozogni, de nem tudod, kihez fordulj az alábbi problémákkal: szétnyílt hasizom, stressz inkontinencia, szervsüllyedések, derékfájás…

Miért hagynád ki ezt a szuper lehetőséget?

Ha felkeltettem érdeklődésedet, egyeztessünk időpontot! Egy kellemes hangulatú, kötetlen személyes vagy online beszélgetésre invitállak (időtartama 30 perc), ahol megismerlek, átbeszéljük a céljaidat, és azt, hogy miben és hogyan tudok neked segíteni, hogy egészségesebb, sportosabb, boldogabb életed legyen!

A konzultáció után, amennyiben úgy döntenél, szeretnél az én szakmai segítségemmel egészségesebb lenni és fejlődni, szívesen dolgoznál velem, ez esetben a következő lépés egy komplex állapotfelmérés lesz, amelyről bővebb információt itt találsz -› Állapotfelmérés